Menu

Onze gerealiseerde projecten: Inspiratie voor uw bouwdromen

Bekijk onze projecten! B-Invest Group is actief in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Antwerpen. Van terreinwerk tot interieurontwerp, elk project onthult ons vakmanschap en toewijding. Neem een kijkje in onze portfolio en laat je inspireren door de veelzijdigheid van onze creaties. Benieuwd naar wat we hebben gecreëerd?

Projecten

Verken onze indrukwekkende realisaties, waar creativiteit en precisie samenkomen om unieke dromen tot leven te brengen.

Project in Lochristi: complete huisrenovatie

We hebben deze woning in Lochristi omgetoverd tot een echt juweeltje. Van herinrichting tot de laatste afwerking, ons team heeft met veel passie en toewijding gewerkt aan deze prachtige transformatie. Neem een kijkje naar onze renovatie en laat u inspireren!

Totaalproject in Overmere: van leeg canvas tot droomwoning

Voor dit project in Overmere, hebben we een droomwoning gerealiseerd vanaf een leeg canvas. Elk detail is met zorg en precisie ontworpen en uitgevoerd, van de fundamenten tot de laatste afwerkingen. Laat u inspireren door deze transformatie en zie hoe wij dromen tot leven brengen.

Nieuwbouwproject in Aalst: uw droomhuis realiseren

In Aalst hebben we een prachtig nieuw huis gebouwd, speciaal ontworpen om aan de behoeften en dromen van onze klanten te voldoen. Met zorgvuldige planning en vakmanschap hebben we elk aspect van dit project tot leven gebracht, van de eerste schetsen tot de laatste details. Ontdek ons werk en laat u inspireren voor uw eigen bouwplannen.